Sticky notes самозалепващи лепящи листчета
     Марката е създадена в Тенеси, САЩ през 1988 г., в чест на великия бейзболен играч James Harvest от “New York Mets”. През 40-те години, точно след края на Втората световна война, Висшата бейзболна лига отново е възобновена и нейни звездни играчи давали имена на семейства и ставали герои. По това време една звезда покорява бейзболното игрище и нейното име е James Harvest. По време на своята кариера, той многократно е избиран за “Най-стойностен играч” и става един от най-титулуваните играчи в историята.

     Колекцията на James Harvest е базирана на американската колежанска мода. Спортно-елегантният дизайн и високото качество са отличителен белег на марката, в която са вложени съществени усилия, за да се постигне баланс между стил, комфорт и функционалност.
     Опитът показва, че компании и организации, които възприемат качеството като основен елемент от маркетинга, избират James Harvest Sportswear за свой основен доставчик на фирмени и рекламни облекла.

Колекцията обединява три бранда в различните ценови сегменти:


     James Harvest е пионерът на премиум промоционалния текстил в Европа. Отличава се със съвършен дизайн, прецизна изработка, качествени платове и внимание към детайла. Марката е перфектен избор за предаване на уникалност на Вашето послание чрез промоционално или фирмено облекло.

Виж каталога в PDF формат
Разгледай продуктите онлайн


     Printer е спортна линия за модерния човек, която комбинира висококачествен текстил и добра цена. Като добавка се предлагат разноцветни водачи и стопери, които комбинирани с избрани облекла помагат за достигане на максимална цветова идентичност с Вашата марка.

Виж каталога в PDF формат
Разгледай продуктите онлайн


     Printer Red е серия, предлагаща класически утвърдени модели в 7 различни цвята. Тя е идеален избор за реализиране на ефектни промоционални кампании, при търсене на ниска цена и добро качество. Колекцията разполага с размери от XS до 5XL.

Виж каталога в PDF формат
Разгледай продуктите онлайн
ХРИМА Ко ООД
Всички права запазени, ©2023
НАЧАЛО    ЗА НАС    КОНТАКТИ